Cyperns strande

Cyperns strande er den vigtigste attraktion i regionen. Hvert år trækker de tusindvis af turister, der besøger stedet og tilbringer hyggelige ferier på Islland. De uberørte strande er ideelle til afslapning og også for at engagere sig i en vifte af vandsport.

Agia Napa er den smukkeste strand på Cypern. Stranden er sand og har en sølvfarvet tekstur, som er en stor attraktion for turisterne. Du kan spille forskellige strandspil (sports betting) i Agia Napa-stranden. Vandski, dykning, faldskærme, sejladser, vindsurfing, motorbåde og scootere er et par eksempler på de aktiviteter, som du kan engagere dig i, mens du er på en tur til regionen. Mens du slapper af i solen kan du også nyde en række kortspil på stranden.

Dassoudi er den vigtigste strand i Limassol. Denne strand har alle moderne faciliteter, som inkluderer en snackbar, et omklædningsrum, restaurant, parkeringsplads og mulighed for at deltage i vandsport.

Hvis du foretrækker kun sandstrande, skal du gå til Larnaca. Dhekelia og Mckenzie er dens største strande. Disse strande er spredt over miles. Der er en række fire stjernede og femstjernede hoteller der ligger der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *