Rom Rejseguide

Rom er en vidunderlig by, fuld af kultur, historie og meget mere. Her er en lille guide til hvad du kan gøre i Rom.

Attraktionerne

Der er så mange fantastiske historiske steder at besøge i Rom. Colosseum er et must se. Hvor gladiatorer engang kæmpede, kan du tage de fantastiske strukturelle rester, der engang var travle med folk, der ventede på at se et show.

St. Peters katedral og Vatikanet er også to skal se steder, når du besøger Rom. De historiske kunstværker og skulpturer er bare smukke. Nærliggende disse steder er også Trevi-fontænen og Pantheon-templet, som du kan gå til fra Vatikanet.

Transportere

Der er mange forskellige måder, du kan opdage Rom. En fantastisk måde at se byen på er at leje en moped eller en motorcykel. Det giver dig mulighed for at zip rundt i byen med lethed. Touring dele af byen til fods er også en god ide, da mange af de historiske steder er beliggende tæt på hinanden.

For Shoppere

Porta Portese er verdens største udendørs marked, og det foregår i Rom hver søndag. Beliggende nær Trastevere-området kan du smage nogle lækre fødevarer fra en række leverandører, købe smykker eller tøj og nyde alt, hvad markederne har at byde på.

One Reply to “Rom Rejseguide”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *